Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Talent Company

Praha 2, Vyšehradská 4, 120 00

zpět na výpis
 
Talent Company

Herectví, zpěv, tanec a hlavně mnoho zábavy.

Telefon:+420 739 479 255
Kategorie: zábava|kurzy tancepoznání|workshopypro děti|Kurzy, Divadlo, Zábava

Talent Company vznikla na základě dlouholeté spolupráce zkušených odborníků z oblasti produkce a profesionálních lektorů s nadanými dětmi v různých uměleckých oborech.

Talent Company se intenzivně zaměřuje na zdokonalování dětí v oblastech divadelního, filmového a muzikálového herectví, zpěvu, tance, moderování, režie, práce s kamerou a výtvarného umění.

Staráme se nejen o jejich výuku, ale i další uplatnění v těchto oborech. O vše se stará naše Talent Productions či Talent Casting.

Děti se v rámci této výuky a spolupráce dostanou do blízkosti svých slavných vzorů. Na našem Talent Campu či v naší pěvecké škole Talent School mají možnost, učit se pod vedením profesionálních lektorů a nejlepších učitelů.

Všude, kde se něco děje, rozhodně nechybí naši mladí moderátoři z Talent TV. Od nich se můžete dozvědět nejzajímavější novinky z akcí a společenských událostí.

Vyšehradská 4
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: