Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Klub Ulitka

Praha 3, Nad Ohradou 17, 13000

zpět na výpis
no-image

Klub pro rodiče s dětmi.

Telefon:777 851 386
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava, Kreativita

Cvičení pro rodiče a děti 
Milí rodiče, přijďte si zacvičit se svými dětmi. Doma samotné s CD nebo DVD nás ani děti to nebaví jako ve skupince s ostatními dětmi. Příjemně se protánout a unavit pod dohledem zkušené lektorky. Dát dítěti volnost a ujistit se, že dětičky rostou a rozvíjejí se dobře. Popovídat si, informovat se o vývoji, výchově, únavě maminek a vyměnit si zkušenosti s ostatními maminkami. Navázat první kontakty dětí a maminek v jejich nové roli.
Toto je kroužek s pololetní platbou.
Pro děti od 6 měsíců do 4let

Angličtina pro maminky (začátečníky i pokročilé) s hlídáním dětí
Milé maminky chcete aby váš mozek neumdléval a aby se nezanesly vaše nabyté jazykové vědomosti? Nabízíme vám angličtinu pro falešné začátečníky/mírně pokročilé a nebo anglickou konverzaci vedenou velmi zkušenou příjemnou a trpělivou lektorkou. Při hodinách nabízíme hlídání dětiček.
Pro rodiče s dětmi jakéhokoliv věku

FIT klub
Milé maminky, Fit klub je pro ty z vás, které si chcete upravit postavu po porodu. Nebo zlepšit kondici aby se nám lépe chovala a přenášela naše zlatíčka a abychom jim stačily až se rozběhnou.
V době když cvičíte, nabízíme hlídání dětí v naší herně. Miminka je možné mít sebou v autosedačce v sále. Nutná rezervace v klubu Ulita,nebo mailem na ulitka@ulita.cz
Pro rodiče s dětmi jakéhokoliv věku

Výtvarný ateliér pro rodiče
Milí rodiče, děti a nejen ony mají rády dárky a když si je samy vyrobíte máte z nich ještě větší radost. Také když vás děti vidí tvořit krásno a krásné věci rády vás napodobí. A to vše s volností a v příjemné atmosféře. Děti si přitom hrají v naší herně ve stejné místnosti. Co děláme? Drátkujeme, batikujeme, malujeme na hedvábí, vyrábíme adventní věnce, papírové ozdoby, malujeme na sklo, tvoříme nádobky z pedigu atd.
Pro rodiče s dětmi jakéhokoliv věku

Přednášky
Milé maminky, tento program slouží k tomu, abyste se mohly dozvědět nejnovější informace od odborníků různých profesí. A jaká témata nabízíme? Zdraví matky i dítěte, homeopatie, výživa dětí, vše o výchově, jak pořídit správnou obuv, miminko s plenkami nebo bez nich, vázání šátků, porod a vše o něm i alternativní pohled, sociální dávky atd. Přijďte a uslyšíte. Hlídání dětí v ceně. Nutná rezervace v klubu Ulita,nebo mailem na ulitka@ulita.cz
Pro rodiče s dětmi jakéhokoliv věku

Zahrádka
Milé maminky, potřebujete si něco zařídit, nakoupit nebo si jen odpočinout? Nabízíme možnost hlídání dětí ve věku od 2 do 5 let. Každou středu od 10 do 13 hodin.O děti je postaráno vyškolenými pečovatelkami a na každý den je připraveno jedno zajímavé téma. Dětem s sebou vezměte přezůvky a svačinku do krabičky se jménem. Nutná rezervace v klubu Ulita,nebo mailem na ulitka@ulita.cz

Barevná hodina
Dva druhy tvoření pro děti dvou různých věkových kategorií. Děti si za malé pomoci rodičů vytvoří výtvarné dílko a odnesou si jej domů. Pracujeme s velkým množstvím materiálů a technik. Na to co děti již vyrobily se přijďte podívat do Ulitky.

Pro děti od 2let 
Hrátky se zvyky a tradicemi
Děti se seznámí pomocí tvoření, písniček, básniček a her s lidovými zvyky a tradicemi. Odnesou si domů výrobek a možná i prožitek z příjemně stráveného dopoledne se svými vrstevníky.
Pro děti od 2 let

Nad Ohradou 17
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: