Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

www.scio.cz, s.r.o.

Praha 8, Pobřežní 34, 18600

zpět na výpis
Tip
 
www.scio.cz, s.r.o.

Naše poslání: Moderní vzdělávání nejen ve škole! Pomáháme vzdělávání dětí. Poznejte nás...

Telefon:234705053
Kategorie: pro děti|Kurzy

Vzdělávání pro život: paralelní vzdělávání Vzdělávání, zejména to povinné, přestává naplňovat očekávání, aniž by si to plně uvědomovali zejména ti, kdo za něj, v zájmu vlastních dětí, odpovídají. Nejsou to ani školy, ani stát, jsou to rodiče. Vytrvale upozorňujeme, že vzdělávání se zdaleka neodehrává pouze ve školách, že se naopak stále více toho důležitého učíme mimo školy a bez jejich přičinění. Celý život. Škola má stále své nenahraditelné místo v životě dětí, ale vzdělávání zdaleka nepokrývá. Chceme rodičům ukázat, jak důležité je právě to vzdělávání, které probíhá mimo školu, a nabízet konkrétní řešení. Scio nejsou jen testy. Scio je paralelní vzdělávání.

Pobřežní 34
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: