Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

YARD RESORT

Předboj u Prahy, Ke Tvrzi 7, 25072

zpět na výpis
Tip
YARD RESORT

Yard Resort, to je neobyčejně všestranný sportovní a relaxační areál, se 6-ti jamkovým hřištěm.

Telefon:+420 315 639 610
Kategorie: sport|golf a minigolfpro děti|Sport

Chcete potrápit své tělo oblíbeným sportem, nebo si jen příjemně odpočinout v atraktivním prostředí? Rádi si po celodenní práci vyčistíte mysl při odpalování golfových míčků a vypijete kávu s přáteli v útulné kavárně? Nemusíte již jezdit z místa na místo, v Yard Resortu naleznete vše, a to pouhých 10 kilometrů od severního okraje Prahy!

Yard Resort, to je neobyčejně všestranný sportovní a relaxační areál, v němž si každý přijde na své. Říkáte si možná, že to dnes tvrdí každý. Nemusíte nám věřit, přijďte se přesvědčit!

Přirozené centrum areálu tvoří hlavní budova bývalého zemědělského statku, obklopená dalšími hospodářskými budovami. Na stejném místě již ve 13. století stávala vodní tvrz, která byla později přestavěná na klášter. Více se o zajímavé historii dozvíte na recepci. V devadesátých letech minulého století byl statek citlivě rekonstruován, čímž se otevřel novým možnostem pro aktivní odpočinek.

Prostory statku jsou vám k dispozici po celý rok: pro vaše rodinné, firemní a společenské akce si můžete pronajmout některé místnosti či budovy, nebo i celý statek. Díky své poloze nedaleko Prahy se stal Yard Resort vyhledávaným místem pro uspořádání svatby - konají se zde jak svatební hostiny, tak i atypické svatební obřady. Ať už máte jakoukoli představu, sdělte nám ji, rádi vám vyjdeme vstříc. Každý klient je pro nás důležitý. A protože nechceme ustrnout na místě a zásoba našich nápadů je nevyčerpatelná, neustále něco vymýšlíme a zlepšujeme.

V květnu jsme zahájili již druhou sezonu v našem golfovém areálu, kde nově působí tým trenérů z MP SHOT Golf Academy. Od března je Yard Resort Golf Club řádným členem ČGF. Zázemí naleznete po celý rok v kavárně a na italskou kuchyni se můžete těšit s otevřením vlastní restaurace. V květnu byla dokončena rekonstrukce sýpky, která nyní disponuje profesionálním cateringovým vybavením, a také bývalé lakovny, která se proměnila v industriální Zumba bar.

Yard Resort se vyvíjí pro vás a podle vás. Rádi vás přivítáme a slibujeme, že uděláme maximum pro vaši spokojenost. Těšíme se na viděnou!

Ke Tvrzi 7
Předboj u Prahy, 25072
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: