Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Pop Up výstava

Praha, Dvorecké náměstí 406/5, 14700

zpět na výpis
Tip
 
The Pop Up výstava

The Pop Up je dechberoucí a hravá výstava, kde si Vaše děti užijí a vyřádí se! A kde i Vy zažijete něco nového, na co jen tak nezapomenete.

Telefon:774361097
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

The Pop Up je unikátní interaktivní výstava, kde každá z místností je jednou z instalací. Místnosti jsou hravé, podněcují ke kreativitě a ohromí svým navržením. Perfektní místo pro odpoledne s rodinou.

 

Na začátku roku 2018 jsme v centru Prahy objevili zničené, vybydlené a vodou nasáklé prostory. V hlavě jsme měli už nějakou dobu nápad – vytvořit místo, kde by se potkávali lidé a zažívali něco neobyčejného.

Náš příběh:

Neměli jsme žádné zkušenosti s vedením stavby, sanací, architektonickými návrhy, zednickými pracemi nebo marketingem, ale měli jsme sen a nadšení. Po nekonečném zjišťování informací, navrhování instalací, vybírání nářadí, obíhání úřadů, bourání, stavění, řešení, domlouvání, smlouvání i několika failech jsme konečně otevřeli The Pop Up! – náš kouzelný svět.

I když to nebyla vždycky hračka, zamilovali jsme si každý kousek našeho projektu – od kreativní práce přes navrhování místností po komunikaci se zákazníky. Chceme, aby the Pop Up! spojoval generace, vykouzlil úsměv na rtech a vytvořil jedinečnou vzpomínku.

A doufáme, že se nám to daří. Přijďte se přesvědčit sami!

Dvorecké náměstí 406/5
Praha, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: