Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

MC Balónek Praha

Praha, Ke Kamýku 686/2, 14200

zpět na výpis
 
MC Balónek Praha

MC Balónek je neziskovou organizací, která nabízí prostředí pro trávení volného času rodičů a dětí.

Telefon:722 868 252
Kategorie: pro děti|Zábava

K dispozici je volná herna, tělocvična, zahrada s řadou herních prvků a sociální zázemí. V centru probíhá řada kroužků a akcí pro děti i rodiče. Maminky mohou přijít jen posedět a pohrát si s dětmi nebo se aktivně zapojit do chodu centra. Lze využít knihovnu s pedagogicko-psychologickou literaturou i stálý bazar dětských potřeb. Kroužky a kurzy dětí i maminek probíhají denně podle pravidelného týdenního plánu. Každý měsíc se uskuteční řada jednorázových akcí - přednášky, jednorázové kurzy, kulturně-společenské akce pro děti i rodiče (karneval, táborák, divadélko, výtvarné dílny, výlety, exkurse, výtvarné večery pro maminky, atd.). Sledujte kalendář akcí. V MC Balónek je možné uspořádat soukromou akci (např. narozeninovou oslavu) v pátek odpoledne či o víkendu. MC Balónek je otevřen všem zájemcům. Budeme rádi, když se mezi nás přijdete podívat!

Ke Kamýku 686/2
Praha, 14200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: