Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Rodinné Centrum YMCA

Praha 1, Haštalská 21, 110 00

zpět na výpis
 
Rodinné Centrum YMCA

Rodinné centrum YMCA (RCY) v Haštalské ulici nabízí rodičům s dětmi přátelský, bezpečný a inspirativní prostor.

Telefon:774 409 660

Centrum svými službami reaguje na potřebu rodičů v oblasti trávení volného času a vzdělávání svých dětí, překonávání sociální izolace rodičů na rodičovské dovolené a slaďování profesního a rodinného života.

V našem programu rodiče s dětmi naleznou hernu, cvičení pro děti i dospělé, matematické kroužky, a také Dětskou skupinu  Sovičku pro děti od 2,5 let bez rodičů. 

Také u nás můžete spočinout po procházce či nákupech. Dítě nakojit, nakrmit, přebalit. Dát si zde sraz s kamarádkou a nabídnout si kávu nebo čaj, zatímco si Vaše děti pohrají.

Dále pořádáme tradiční jednorázové akce - Cestu světel, mikulášské besídky, tradiční masopust, divadelní představení, tématické výtvarné dílny a přednášky.

 

Haštalská 21
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: