Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Dětské centrum Ptáčkov

Praha 5, V Hůrkách 2143/5, 158 00

zpět na výpis
 
Dětské centrum Ptáčkov

Ptáčkov jsme od začátku vymýšleli a budovali tak, aby vzniklo místo, kam bychom chtěli vodit i svoje děti a děti svých blízkých.

Telefon:725 523 379
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava, Kreativita

Jak a na co jsme si sami hráli jako malí? Na obchod, na domácnost, na nemocnici, vyráběli jsme ze všeho možného, stavěli bunkry, a domečky, milovali stavebnice... Rádi jsme do hry zapojili rodiče nebo kamarády a těšili se na místa, kde nás bude co nejvíc. 

Jako rodiče chceme pro své děti aktivní zábavu, rozvíjení jejich dovedností i sociálních vazeb a neodkládáme je k tabletu, počítači, nebo televizi. Zároveň potřebujem i čas pro sebe, na odpočinek, práci, nebo prostě vyrazit do kina nebo se pořádně prospat :-)

A právě takový jsme se snažili Ptáčkov udělat. Od dětí pro děti, od rodičů pro rodiče. Posuďte sami jak se nám to povedlo.

V Hůrkách 2143/5
Praha 5, 158 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: