Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pražský pěvecký festival

Praha 2, Vratislavova 15, 12000

zpět na výpis
 
Pražský pěvecký festival

Opravdové hvězdy se rodí na Pražském pěveckém festivalu. Akce je určena pro děti a mládež 6-19 let z Prahy a okolních měst.

Telefon:724811818
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Pražský pěvecký festival je unikátní přehlídka pěveckých talentů ve věku 6-19 let, která se oproti jiným soutěžím liší tím, že je to místo, kde odpadá pocit soupeření a podporuje tvořivost a radost ze zpívání. Důraz ale klademe i na vzdělání, tzn. že děti a mládež hudebně rozvíjíme pomocí workshopů. Registrace na festival probíhá na www.nasehudba.cz do konce února 2018, ze všech přihlášených vybereme 30 zpěváků, kteří se zúčastní workshopů a samotného festivalu. Slavnostní koncert se uskuteční 4. 5. 2018 ve velkém sále Městské knihovny na Praze 1. V rámci festivalu spolupracujeme s několika známými osobnostmi, kteří vystupují v roli motivátorů. Všichni účastníci festivalu budou mít možnost nahrát festivalové CD s jejich písní, vystoupit na opravdovém pódiu, ale i na různých akcích a spoustu dalšího. Pořadatelem je DDM Praha 2 a Eva Kleinová (Naše hudba). Projekt finančně podporuje Hlavní město Praha a Městská část Praha 2. Na festivalu s námi také spolupracuje DDM Praha 4.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: