Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

S KOČÁRKEM PRAHOU, org. z.ú.

Praha 6, Křenova 3, 16200

zpět na výpis
   
S KOČÁRKEM PRAHOU, org. z.ú.

Nezisková organizace, která komunikuje a pomáhá mladým rodin s dětmi.

Telefon:736627001
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava

Každý rok probíhá v areálu Žlutých lázní v pražském Podolí zábavné i poučné odpoledne, které vyvrcholí výzvou maminek Pražanům i pražské radnici. Maminky chtějí apelovat na své spoluobčany, aby se v dopravních prostředcích nechovali lhostejně např. k těhotným, pomáhali maminkám s kočárky či aby obchodní centra nebo úřady zřídily parkovací místa pro rodiče s kočárky. V průběhu odpoledne se účastníci happeningu budou moci zapojit do velmi netradiční a hodně emotivní petice Za Prahu dětem. Podrobnosti pořadatelé tají. Výzva Pražanům proběhne opět formou pokusu o pokoření loňského českého rekordu v počtu kočárků na jednom místě. Hromadná fotografie maminek s kočárky by měla být v médiích tím nejsilnějším apelem na veřejnost: „Prosím, buďte tolerantní a ohleduplní.“ Součástí pestrého programu budou ukázky a ochutnávky nových výrobků určených dětem i rodičům, představí se zde také nové modely kočárků, autosedaček a specializovaných maminkovských „vymožeností“.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: