Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Agátin svět

Praha 4, Na Pankráci 30, 140 00

zpět na výpis
 
Agátin svět

Nejširší výběr kreativních hraček v České republice.

Telefon:774 378 853
Kategorie: pro děti|Hry

Před lety jsme si říkaly: „Přeci není možné, abychom byli jediní rodiče, které neuspokojuje nabídka běžných hračkářství. Nemůžeme být jediní, kteří chtějí pro své děti něco víc.“ A tak se zrodila první myšlenka, která vedla ke vzniku Agátina světa.

5 hodnot Agátina světa

1 Mámy mámám: Všechny v Agátině světě jsme mámy a víme, co naše děti nejlépe zabaví a současně něco nového naučí. Také si ale uvědomujeme, jak je často těžké správně vybrat a rozhodnout se. Proto jsme pro vás připravili Agátin hledátor - šikovného a rychlého průvodce výběrem kreativně zábavných hraček a rozvíjejících her.

2 Kvalita + udržitelnost: Koncept Agátina světa je unikátní v tom, že pro vás pečlivě vybíráme sortiment od prověřených výrobců, kteří vyznávají stejné principy kvality a ohleduplnosti k přírodě jako my. Estetickým a praktickým designem počínaje, přírodními materiály, kvalitou výroby a férovým fungováním výrobce jako firmy konče.

3 Inspirace: V Agátině světě otevřeně sdílíme své zkušenosti a inspirujeme rodiče při vybírání her a hraček pro děti. Na blogu radíme i u důležitých rozhodnutí, jako je výběr správného školního batohu či aktovky.

4 Odpovědnost a důvěra: Agátin svět tvoříme pro vás. A proto jsou pro nás vaše recenze a zpětné vazby klíčové. Podle nich neustále třídíme a vylaďujeme jedinečnou nabídku smysluplných a rozvíjejících her, hraček i školních potřeb.

5 Otevřená srdce: Jako lidi máme srdce otevřené a Agátin svět je právě takový. Proto pro vás a hlavně vaše děti připravujeme spoustu věcí zdarma, třeba návody na domácí tvoření či Kreativní festival. Soutěží Dobrá hračka vám dáváme prostor pro zpětnou vazbu. V neposlední řadě také Agáta pomáhá znevýhodněným dětem.

Na Pankráci 30
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: