Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ORBI PONTES

Praha 5, Brichtova 819, 152 00

zpět na výpis
 
ORBI PONTES

Naše motto: NENÍ TICHO JAKO TICHO Nezisková organizace pořádající Týden komunikace osob se sluchovým postižením.

Telefon:724173217
Kategorie: poznání|ostatní

pořádáme týden KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM; dále vzdělávací kurzy pro děti i dospělé, kterými představujeme slyšícím svět lidí se sluchovým postižením (SP) a učíme pravidla komunikace. Podílíme se na projektech, které pomáhají v běžném životě lidem SP, např. Komentované prohlídky s tabletem v Botanické zahradě hl. města Prahy s využitím on-line simultánního přepisu. Nabízíme nové možnosti sportovního a kulturního vyžití osobám se SP (cvičení SM systému, volejbalové turnaje, divadelní představení s využitím simultánního přepisu a tlumočení do znakového jazyka). Podporujeme činnosti organizací pracujících s osobami SP (spolupráce na společných projektech). Informujeme o komunikačních prostředcích a jejich využití v praxi, propagujeme desatero komunikace a vysvětlujeme mýty o komunikaci s lidmi se SP. S cílem přinášet informace a postřehy ze života lidí se SP jsme zřídili blog Ztlumeno: http://ztlumeno.blog.idnes.cz/ Jsme členy Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR), Asociace společenské odpovědnosti (A-CSR) a Asociace organizací neslyšících, nedoslýchavých a jejich přátel (ASNEP). ORBI PONTES bylo nominováno na výroční cenu Národní rady osob se zdravotním postižením České republiky „MOSTY 2013“ v kategorii II. nestátní subjekt za prosazování plnohodnotné komunikace s osobami se sluchovým postižením. Blog Ztlumeno byl nominován na cenu Bloger roku 2013, který vyhlašuje redakce iDNES.cz. Reklamní spot NENÍ TICHO JAKO TICHO propagující druhý ročník festivalu Týden komunikace osob se sluchovým postižením zvítězil v soutěži Žihadlo 2013 o nejlepší česko-slovenskou veřejně prospěšnou reklamu v kategorii televizní a kino spot.

Brichtova 819
Praha 5, 152 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: