Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

cats2cats

Praha 2, Máchova 20, 12000

zpět na výpis
 
cats2cats

občanské sdružení

Telefon:777287405
Kategorie: poznání|ostatní

Chceme nám, ženám, pomoci odkrýt náš potenciál, sílu a talent, který jsme zatím samy neobjevily. Dáváme si za cíl, vyhledat ženy, které mohou být inspirací pro každou z nás. Rády bychom tyto ženy navzájem propojily a sdílely jejich příběh. Chceme vytvořit prostor pro ty, které se chtějí inspirovat ostatními a sdílet své zkušenosti. Chceme tento prostor poskytnout ženám, které jsou ochotné sdílet své zkušenosti s ostatními ženami, učit je a rozvíjet. I přesto, že u nás existuje řada ženských skupin, hnutí a uskupení, myslíme si, že plně nevystihují naší představu o skupině, která by cíleně podporovala posilování postavení žen v České republice. Jedná se často o uzavřené kluby, asociace, které sdružují např. podnikatelky, političky, či jiné profesní zaměření. Tyto skupiny nejsou průřezové a nemohou do nich vstupovat "jakékoliv" žen napříč společností. Jakým způsobem toho chceme dosáhnout: Chceme pravidelně pořádat setkáváním členek cats2cats (9 za rok). Chceme umožnit ženám vyjadřovat se k aktuálnímu dění v naší společnosti (ve formě fora, blogu na webu). Chceme napomoci k šíření povědomí o potenciálu a schopnostech žen – vytvoření medailonků úspěšných žen. Chceme podporovat v ženy v boji proti diskriminaci na trhu práce, posilováním jejich rozhodnutí se bránit soudní cestou. Ať právním poradenstvím, nebo zveřejňováním diskriminačních kauz.

Máchova 20
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: