Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Vyšehradský voříšek

Praha 2, Letní scéna Vyšehrad, 12000

zpět na výpis
 
Vyšehradský voříšek

Zábavná přehlídka psů bez průkazu původu, která propaguje adopci psů z útulků a ukazuje, že i voříšci jsou šikovní a dají se vycvičit.

Telefon:606191154
Kategorie: poznání|fauna a flora, Benefiční

Vyšehradský voříšek je slavnostní den pro psy, jimž se osud obrátil k lepšímu. Vítáni jsou adoptovaní pejsci z útulků, zachránění z množíren, ale i pejsci bez papírů, jejichž páníčci třeba až později zjistili, že skočili na špek. V doprovodných soutěžích se mohou předvést i psi s průkazem původu.

Smyslem zábavné psí přehlídky je propagovat adopci psů z útulků a ukázat, že i voříšci jsou šikovní a dají se vychovat i vycvičit. Akce se přímo účastní psi z několika útulků, kteří jsou právě volní k adopci. Pokud někomu z účastníků volný pejsek padne do oka, mohou spolu rovnou odejít domů. V minulých letech takto několik chlupáčů našlo svůj nový domov. 

Vstupné pro návštěvníky a návštěvnice je dobrovolné – výtěžek je rozdělen mezi zúčastněné útulky.

Komu je akce určena?

Majitelům, kteří se chtějí pochlubit, co jejich voříšek umí. Těm, kdo uvažují o pořízení pejska a nejsou si třeba jisti, jestli je pes z útulku správná volba. Dětem, které touží po pejskovi a měly by se dozvědět, co všechno péče o psa obnáší. Všem, kdo mají rádi psy a rádi se na ně přijdou podívat.

Letní scéna Vyšehrad
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: