Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

AFS Mezikulturní programy

Praha 2, Jana Masaryka 44, 12000

zpět na výpis
Tip
 
AFS Mezikulturní programy

Studium v zahraničí, Jazykové pobyty, Stipendia a mnohem více... To vše nabízí AFS Mezikulturní programy, o.s.

Telefon:222 317 138
Kategorie: poznání|ostatní

AFS Mezikulturní programy, o.s. je mezinárodní, dobrovolnická, nevládní nezisková organizace, která poskytuje vzdělávací příležitosti s cílem pomáhat lidem rozvíjet schopnosti, získávat znalosti a osvojovat si postoje, potřebné pro tvořivý a harmonický život v současném multikulturním a vzájemné stále propojenějším světě. Občanské sdružení AFS Mezikulturní programy je součástí celosvětové sítě AFS, která existuje již více než 90 let, je tvořena samostatnými partnerskými národními organizacemi AFS ve více než 60 zemích světa a v současné době se studentských výměn, které organizuje pro naplnění svého poslání, účastní více než 13 000 studentů ročně.

Jana Masaryka 44
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: