Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kruh z. s. - Den architektury

Praha 2, Londýnská 54, 120 00

zpět na výpis
Kruh z. s. - Den architektury

Spolek KRUH ve spolupráci s lokálními organizacemi a iniciativami připravuje celorepublikový festival Den architektury.

Kategorie: kultura|galerie, ostatnízábava|zábava - ostatnípoznání|po praze, památky, ostatní

Spolek KRUH se věnuje propagaci architektury. Vznikl jako dobrovolný spolek studentů pražské Akademie výtvarných umění na Škole architektury v roce 2001, v reakci na nedostatek informací o současné architektuře. Hlavním cílem projektu Kruh je pokusit se veřejnosti představit kvalitní a současnou architekturu, otevřít ji pro smysluplnou diskusi a umožnit dialogy mezi autory a obyvateli měst a obcí.

Kruh doposud uspořádal přes 250 přednášek a diskusí o architektuře (včetně několika desítek mimořádných přednášek architektů a architektech ze zahraničí), pět tematických filmových festivalů a vydal pět sborníků o architektuře mapující činnost Kruhu formou rozhovorů s autory přednášek. Od roku 2010 Kruh pořádá celorepublikový festival Den Architektury.

Londýnská 54
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: