Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Megabooks- academic bookshop

Praha 2, Kateřinská 15, 120 00

zpět na výpis
 
Megabooks- academic bookshop
Telefon:224 941 399
Kategorie: poznání|knihy

působí na českém trhu (do roku 2006 pod obchodním jménem Mega Books International) od roku 1992. 

 

•zaměřuje se na dovoz a distribuci zahraniční literatury a v současnosti je v celkovém objemu i v šíři své nabídky ve svém oboru největší firmou v zemi. 

 

•zajišťuje komplexní servis dovozu a dodávek veškeré zahraniční literatury pro koncové zákazníky a maloobchodní odběratele, především státní školy a instituce. 

 

•funguje jako velkoobchodní distributor vybraných zahraničních partnerů a zajišťuje dostatečné skladové zásoby i servis spojený s distribucí těchto titulů k dalším prodejcům po celé republice. Hlavním zahraničním partnerem je prestižní britské nakladatelství Oxford University Press, k nejvýznamnějším dále patří světoznámé německé nakladatelství Langenscheidt či další britské nakladatelství Heinle Cengage Learning. Je nám ctí být těmto partnerům výhradním dovozcem a distributorem pro Českou republiku. 

 

•Třetím pilířem společnosti je samostatné oddělení odborné zahraniční literatury, které vyřizuje veškeré speciální objednávky knihoven, odborných institucí, univerzit, firem, akademických ústavů i jednotlivců a které v šíři obchodních kontaktů, systematické péči i servisu i ve vybraných oborech (medicína, přírodní i humanitní vědy) prakticky nemá na trhu konkurenci.

Kateřinská 15
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: