Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ars linguarum Prague

Praha 4, Na Pankráci 1724/129, 140 00

zpět na výpis
 
Ars linguarum Prague
Telefon:224 266 740
Kategorie: poznání|jazykovky

Baví Vás učit se stále něco nového? Rádi mluvíte jinou řečí, nebo se Vám naopak do cizojazyčné konverzace nechce, protože si nejste svou jazykovou vybaveností jistí? Chcete umět jazyk perfektně? Arslinguarum.cz přináší jazykové kurzy pro všechny! Mezi nejčastější vyučované jazyky patří angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, ale navštěvovat můžete i kurzy vzdálenějších jazyků, jako je vietnamština nebo čínština. Na kurzech se naučíte správně konverzovat, ale samozřejmě i gramatiku.

Přestaňte se bát konverzace s cizincem a mějte své jazykové schopnosti na úrovni! Najděte si jazykový kurz, který Vás bude bavit!

Na Pankráci 1724/129
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: