Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Komunitní prostor Smíchov

Praha, Na Doubkové 2040/8, 15000

zpět na výpis
 
Komunitní prostor Smíchov

Nabízíme široké spektrum kulturních a společenských aktivit a také finanční/sociální poradenství.

Telefon:737 483 856
Kategorie: zábava|zábava - ostatnípoznání|ostatní, workshopylifestyle|

Díky rekonstrukci prostoru kostela a přilehlého sborového domu vzniká multifunkční prostor Komunitního prostoru (KP) Smíchov. Navazujeme na dosavadní činnost sboru, a vzniká tu tak nové a ojedinělé spojení projektu Evropské unie s evangelickou církví.

Komunitní prostor Smíchov je multifunkční prostor, který chceme sdílet s lokální komunitou. Chceme podpořit rodiny s dětmi v nepříznivé sociální situaci, seniory a příslušníky etnických menšin včetně osob z odlišného sociokulturního prostředí, imigrantů a azylantů v naší oblasti. Projekt sjednocuje jednotlivce i skupiny a nabízí autentické prožívání každodennosti v rozmanitých formách.

Naším cílem je vytvořit platformu pro dobrý sousedský život - aktivizovat, inspirovat, vyživovat, pomáhat a propojovat se s našimi sousedy. Nabízíme široké spektrum kulturních, společenských či vzdělávacích aktivit. Poskytujeme finanční/sociální poradenství. Navazujeme tak na dosavadní činnost smíchovského sboru a připravujeme pestrý program organizovaný do kategorií Dech - Příběh - Čin.

Chceme nabídnout pozastavení tam, kde jsme se už dlouho nesetkali se svou hlubinou, chceme tříbit, uspořádávat a kultivovat své žití, chceme progresivně nastartovat k činu a konat.

Na Doubkové 2040/8
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: