Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ze Mě

Praha, Na Louži 7, 10100

zpět na výpis
 
Ze Mě

Ze Mě je komunitní prostor, který propojuje lidi se zájmem o rozvoj duševního a tělesného zdraví, zdravý životní styl, životní prostředí.

Kategorie: poznání|ostatní, workshopylifestyle|Relax, Zdraví

Místo pro zklidnění, jógu, terapie, workshopy, přednášky a další.
Ze Mě je místem klidu a odpočinku, který si chcete dopřát v ruchu velkoměsta. Sdílený prostor, tichá oáza uprostřed města, inspirující místo k relaxaci, meditaci, kreativitě. Místo, kde můžete zanechat nesloužící myšlenky, načerpat inspiraci, vize a energii pro další tvoření, a kde si můžeme skutečně odpočinout. Místo, kde se duchovní stránka potkává s uměleckou a tvoří tak jeden celek, který se navzájem propojuje skrze žánry. Ze-Mě otevírá prostor pro vytváření komunity, která napříč spektrem rozličných oborů a aktivit spojuje lidi v jeden organický celek, jež povede ke spolupráci, inspiraci, vzájemnému obohacování, radostnému spolubytí v přítomném okamžiku.

Na Louži 7
Praha, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: