Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Buďánka pro Prahu "ostrov ve městě"

Praha, Nad Zámečnící 10, 15000

zpět na výpis
 
Buďánka pro Prahu "ostrov ve městě"

Buďánka pro Prahu - ostrov ve městě je pilotní projekt spolupráce municipality s občanskou společností.

Kategorie: kultura|ostatnípoznání|ostatnílifestyle|

Buďánka pro Prahu - ostrov ve městě je pilotní projekt spolupráce municipality s občanskou společností s využitím vize, odborných znalostí, energie a entuziasmu týmu občanů a odborníků ve prospěch obce.

Péče o veřejný prostor je podle Zákona o obcích z roku 2000 jednou ze základních povinností místní samosprávy - ta může některé činnosti delegovat na další subjekty.

Projekt Buďánka pro Prahu - Ostrov ve městě naplňuje koncept spolupráce aktivních občanů s komunálními politiky, která vede ke zdravému rozvoji obce - města. Projekt záchrany a obnovy památkově chráněné vesnické památkové zóny a jejího oživení má ve své komplexnosti a celistvosti nadregionální význam a zásadní občanský přesah. Jeho realizací získá Praha unikátní prostor,  kdy v objektech rekonstruovaných podle projektů špičkových českých i světových architektů, vzešlých z mezinárodního architektonického workshopu (vypsaném Buďánka, z.ú.), nabídne široké spektrum kulturních, vzdělávacích, sociálních aktivit s ekologickým přesahem.

Nad Zámečnící 10
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: