Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Rebelion ateliér

Praha 2, náměstí I.P.Pavlova 1785/3, 12000

zpět na výpis
 
Rebelion ateliér

Kurzy šití v nejmodernější dílně v centru Prahy.

Telefon:702 183 455
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy

Prostor

Rebelion ateliér Praha je mladší bratr Brna. Ale o nic míň kvalitní. Ateliér se nachází v krásném historickém prostoru kousek od Národního muzea, na náměstí I. P. Pavlova. Sami uvidíte, že při první návštěvě na vás prostor dýchne a nepřestanete pozorovat nádherný strop, který je ručně malovaný.

Lektoři

Na lektory máme dva hlavní požadavky. Profesionalita a přátelský přístup. Naši lektoři jsou lidé, kteří mají vlastní praxi, šijí na zakázku nebo mají vlastní značku. 
Každý lektor má jiný přístup k výuce, za což jsme rádi. V našem týmu nenajdete žádné roboty, ale velké osobnosti, které šitím žijí.

Typy kurzů

V nabídce máme několik kurzů šití, v různých časových intervalech. Je jen na vás, jestli vám sedí více kurz šití na 7 týdnů nebo víkendový. 
Kurzy jsou rozděleny na úrovně: začátečníci, mírně pokročilí a pokročilí. Pro zájemce o střihy máme kurz konstrukce střihů.

náměstí I.P.Pavlova 1785/3
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: