Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Creativně.cz

Praha 1, Klimentská 50, 110 00

zpět na výpis
 
Creativně.cz
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy

Jmenuji se Markéta. Před lety jsem absolvovala výtvarnou střední školu, kde jsem se naučila principy kompozice, perspektivy, kresby, grafiky... Po maturitě mi upadla tužka z ruky a vrhla jsem se do marketingového a reklamního světa. Nepřišla jsem si dostatečně kreativní a talentovaná, oproti mým spolužákům, tak jsem se tvoření vzdala. Alespoň jsem si to myslela.

Ve skutečnosti jsem ale stále tvořila - vymýšlela, kombinovala, organizovala, připravovala plány, rozpočty... Na základě analýz vytvářela nové kampaně a způsoby, jak něco prodat či předat. Využívala ověřené postupy a roubovala je na nové situace a produkty. 

Slýchala jsem "To je dobrý nápad" a "Ty jsi tak kreativní." 

Celou dobu jsem tvořila.

A po deseti letech od maturity jsem vzala znovu do ruky štětec a k tvoření abstraktnímu (v plánech, kampaních a prezentacích) jsem přidala tvoření konkrétní. Hmatatelné a "ukázatelné." 

Akvarelové obrázky. 

Pro radost. Pro relax. Pro sebevědomí. Pro pocit, že po mě něco zůstane.

I kdyby jen krabice pomalovaných čtvrtek.



A nejvíc mě překvapilo, když jsem zjistila, že to všechno - marketing a akvarel - jde kreativně báječně zkombinovat!

Klimentská 50
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: