Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Art House Atelier

Praha, Politických vězňů 1272/21, 11000

zpět na výpis
Tip
Art House Atelier

Výtvarný atelier nabízí kurzy a víkendové workshopy malování a kreslení pro dospělé, pro přípravu na umělecké školy a architektůru i pro děti.

Telefon:720299008
Kategorie: poznání|kurzy

ART HOUSE ATELIER je soukromá umělecká škola. Naše škola pořádá kurzy malby a kresby pro všechny věkové kategorie, od 4 roků až po 100 let )) Naším cílem je jednak výuka výtvarného umění, v co možná nejvyšší možné kvalitě a úrovni, ale současně i poskytnutí úžasného relaxu v dnešním uspěchaném světě. V nově, komfortně zařízeném atelieru na vás dýchne umělecká atmosféra, kde prostě začnete malovat!

Ať už jste začátečníci, studenti, nebo pokročilí, kteří chtějí zdokonalit svoji dovednost, nebo se naučit novou techniku, jsme tu pro vás. Kurzy jsou zaměřeny především pro začátečníky. Více info najdete na www.arthouse-atelier.cz

Politických vězňů 1272/21
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: