Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Studio Astra

Praha 5, Na Václavce 5, 150 00

zpět na výpis
 
Studio Astra

Studio Astra - krásný, útulný, čistý prostor. Můžete zde odpočívat nebo pracovat, učit se, cvičit, tančit, relaxovat a nebo jen tak být.

Kategorie: poznání|centra

Studio Astra - je krásný, útulný, čistý prostor. Můžete zde odpočívat nebo pracovat, učit nebo učit se, cvičit, tančit, relaxovat a nebo jen tak být. Studio se nachází ve sto let staré vile, dobré dopravní dostupnosti a lokalitě obklopené zelení.
Studio je vhodné jako pracovna a také jako meditárna:) pro kurzy, školení, vzdělávání, konzultace, doučování, setkávání, workshopy, přednášky a výcviky; poradenství, tematické večery, malé koncerty, ženské kruhy, rituály, jógu, čchi-kung a tanec, výstavy a jiné akce. Je to ateliér a tvořivá dílna, umělecký prostor a kancelář. 
Prostor se skládá ze dvou místností.
1. místnost 'pracovna' - 12 m2. Je zde stůl, konferenční stolek, gauč, křesla, žídle a umývadlo. Kapacita: cca 5 osob.
2. místnost 'meditárna' - 18 m2. Najdete zde polštářky a deky, světylka, svíčky, lampičku aj. Nebo tuto místnost můžete využít pro workshop/kurz - budete mít k dispozici velký stůl a 10-12 žídli. 
Kapacita: cca 15 osob. Jóga, pilátes, tanec apod. pro 4 - 5 osob; tematické večery, vzdělávací kurzy, lekce, workshopy, ženské kruhy a meditační večery - max 14 osob
WC a sprchový kout.
Rychlovarná konvice, skleníce a hrnky, karafa, talířky aj.
S možností přespání ve spacáku + na jedné volné posteli.
Wi-Fi

Na Václavce 5
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: