Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Milion chvilek pro demokracii

Praha 10, Dvouletky 2627/15,

zpět na výpis
 
Milion chvilek pro demokracii

Andrej Babiš vyhrál volby i díky krásnému heslu "MAKAT A NEBLÁBOLIT". Co to ale znamená v praxi?

Kategorie: poznání|ostatní

Andrej Babiš vyhrál volby i díky krásnému heslu "MAKAT A NEBLÁBOLIT". Co to ale znamená v praxi?

Půl roku po volbách už jsou na světě první vlaštovky signalizující, co nás asi v příštích letech čeká. Vláda bez důvěry stihla udělat rozsáhlé čistky ve státní správě a obejít tak služební zákon, který měl právě tomuto zabránit. Trestně stíhaný premiér zakleknul na vedoucí složky policie a snaží se dostat pod svou kontrolu útvar dohlížející nad policejními sbory. Hrozí, že se pokusí ovlivňovat své trestní stíhání. Neúspěšný zpěvák vyhazuje ředitele nemocnic a ministryně obrany chválí legionáře za boj proti Hitlerovi v roce 1918, kdy byl Hitler bezvýznamným desátníkem kdesi daleko na západní frontě. A ještě jednou – to vše, bez důvěry!

Marketingová vláda "odborníků v demisi" prostě nekecá a maká. Nač také zbytečně diskutovat, když lze všecko prostě nějak zařídit, že?

Dvouletky 2627/15
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: