Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

Nové podniky: Těšte se na zmrzlinárny, opravárnu, autokino i luxusní restauraci

redakce@citybee.cz | 6. 4. 2021

Ačkoli současná korona-doba zrovna dvakrát novým podnikům nepřeje, přesto jsme našli několik statečných, kteří se chystají v nejbližších dnech (nebo nejpozději týdnech) otevřít chystají. Najdete mezi nimi dvě nové pobočky oblíbené zmrzlinárny, luxusní restauraci, která se v minulosti těšila velké slávě, i opravárnu všeho možného.

pelikanhlavni.jpg
 

PRU58 v Holešovicích

Nevšední Asie s důrazem na respekt k přírodě vás čeká v restaurantu PRU58. Výzdoba interiéru bude inspirována přírodou a ochutnáte asijské speciality, co mají šmrnc. Autorem konceptu je Štěpán Návrat známý svými restauracemi Café Buddha a Benjamin.

Než nastane velký grand opening podniku, který se sám chlubí, že má jeden z nejhezčích interiérů v Praze, můžete si jeho dobroty objednat alespoň přes Dáme Jídlo – hledejte PRU58 Delivery.

 

PRU58

Asijská kuchyně v nejvyšší kvalitě. Štěpán Návrat si dal záležet a vdechl podniku...

pru58.jpg

Dva nové kopečky od PURO

PURO Gelato se chystá otevřít dvě nové pobočky. Jedna bude v Karlíně, druhá v Dejvicích na Kulaťáku. Kdy to bude? "Děláme vše pro to, aby to bylo koncem dubna. Možná ale stihneme až začátkem května," uvedli provozovatelé na adresu nové karlínské pobočky. 

Prozatím je tedy najdete buď na Výtoni nebo u Grébovky. (Obě pobočky jsme zařadili na seznam nejlepších míst v Praze, kam pro zmrzlinu.) A od konce března funguje i PURO Gelato truck v Radotíně (před Ski a Bike centrem).

 

Puro - Výtoň

Naše gelato si můžete vychutnat při procházce podél Vltavy, příjemně si u nás posedět...


 

PURO Gelato - Rybalkova

Pobočka zmrzlinárny PURO Gelato na Vinohradech u parku Grébovka....

166060252_4116559188375052_7577911689076324861_n.jpgPURO Gelato se chystá otevřít dvě nové pobočky. Jedna bude v Karlíně, druhá v Dejvicích na Kulaťáku.

Pelikán. Jako kdysi

Nová restaurace Na Příkopě (která sotva stihla otevřít a už ji vládní nařízení zavřela) navazuje na úspěch a noblesu tradic restaurace Pelikán. Měla to tu ráda Adina Mandlová i Karel Gott.

„Víme, že Pelikán býval fenoménem a uděláme maximum, aby se jím postupně opět stal. Místo elegance, kvality a současně luxusu pro ty, kteří to ocení. Žádná selekce či nabubřelý fine dining. My jím jsme, ale nejde nám o škatulku, ale o spokojené hosty. Víme, že jsme skvělí a uděláme vše proto, aby i současná generace pochopila, že luxusní podniky nejsou tabu, ale splněný sen každého a kdykoliv,“ dodává manažer Jan Curylo.

 

Pelikán

Atmosféra prostoru se slavnou historií nabízející moderní soudobou gastronomii....

pelikan.jpg
 

Opravárna. Dílna, nářadí i něco navíc

Otevřela by ráda i Opravárna. Dílny, půjčovna nářadí, workshopy, coworking, servis, bazar, dětský koutek a kavárnička. S otevřením jí ale musíte pomoci. Podpora je možná na HitHitu. Potřebují vybrat 200 tisíc korun, zatím mají přibližně čtvrtinu.

Autokino v Braníku

Dvakrát týdně (vždy ve čtvrtek a v pátek) bude na Praze 4 promítat speciální kino. Filmy si v něm můžete užít z bezpečí svého vozidla. Autokino bude fungovat bezkontaktně za přísných hygienických opatření a lístky bude možné koupit pouze online. V provozu by mělo být snad už od konce dubna do konce listopadu.

Než to rozjedou v Braníku, můžete samozřejmě zajet do jediného autokina, které v metropoli stále promítá – a sice na Strahov.

 

ZAVŘENO: Autokino Strahov

Autokino Strahov nabízí místo pro 120 automobilů a plátno o velikosti 13 x 6 metrů....

clanky7/a-park.jpeg

Výpis článků