Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

PURO Gelato - Rybalkova

Praha 10, Rybalkova 29, 101 00

zpět na výpis
Tip
   
PURO Gelato - Rybalkova

Pobočka zmrzlinárny PURO Gelato na Vinohradech u parku Grébovka.

Telefon:773 763 132
Kategorie: zábava|gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny, občerstvenípro děti|

"Puro Gelato je úspěšným splnění mého snu přivést do Prahy pravé přírodní italské Gelato. Poté, co jsem strávila léta studiem a prací v gastronomii, zaměřila jsem svou vášeň pro kulinářské umění na gelato. Navštěvovala jsem prestižní Carpigiani Gelato univerzitu v Bologni, kde jsem se naučila vyrábět profesionálně, tuto oblíbenou, italskou specialitu. Po návratu jsem otevřela svou první pražskou pobočku poblíž promenády na náplavce u pravého břehu Vltavy. Okamžitý úspěch mi umožnil otevřít v krátkém čase další provozovny v centru Prahy 1 i širším okolí, například v ulici Na Příkopě ve Slovanském domě nebo v Rybalkově ulici u Havlíčkových sadů. Tajemství úspěchu Puro Gelato je jednoduché: přírodní suroviny bez umělých přísad. Gelato připravujeme každý den čerstvé za použití kvalitního mléka od českého farmáře a surovin od místních, malých pěstitelů. PURO Gelato je jedinečné pro svůj skutečný respekt k přírodě, velkou vášeň pro gelato a touhu pracovat jen s těmi nejlepšími surovinami.

Ľudmila Abrhám Owner & CEO

 

Letní sezona 1.5. – 31.8.

Po – Pá 11:00 – 21:00

So – Ne 11:00 – 20:00

 

Zimní sezona 1.9. – 30.4.

Po – Ne 11:00 – 19:00

Rybalkova 29
Praha 10, 101 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: