Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sophistic by Veronika

Praha 2, Jana Masaryka 52,

zpět na výpis
 
Sophistic by Veronika

Ženskost, sebevědomí, elegance

Kategorie: lifestyle|Móda

Za oděvní značkou S o p h i s t i c stojí tvorba módní návrhářky Veroniky Štěrbové, která svou činnost pod tímto označením zahájila na základě několikaleté zkušenosti v oboru módní tvorby a odívání.

Sophistic - to jsou každoročně čtyři dámské kolekce s neotřelým designem, který zachovává ženskost své nositelky, dodává jí sebevědomí a působí elegantně.

,,Už když jsem před třemi lety začala tvořit pod svým jménem, přemýšlela jsem nad názvem svého labelu. Chtěla jsem pro své modely označení, které jedním slovem vyjádří módní styl, názor, přesvědčení. Mé modely podtrhují ženskost, dodávají sebevědomí, zachovávají eleganci, mé modely jsou s o p h i s t i c“

Jana Masaryka 52
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: