Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Můj nový život

Praha, ,

zpět na výpis
 
Můj nový život

Radost, pomoc a podpora dětem léčeným pro zhoubné nádorové onemocnění v celé ČR.

Telefon:737153689
Kategorie: lifestyle|Zdraví

Charitativní projekt MŮJ NOVÝ ŽIVOT vznikl roku 2010 původně jako stejnojmenná výstava velkoformátových fotografií představující statečné dětské pacienty z dětské onkologie. Hlavním cílem výstavy je přiblížit široké veřejnosti problematiku dětské onkologie a bourat stávající předsudku o zoufalství a beznaději léčených dětí. Zkrátka poukázat na fakt, že dětští pacienti jsou součástí naší společnosti a zaslouží si náš respekt a úctu (a obdiv!). 
Výstava MŮJ NOVÝ ŽIVOT od jara 2012 putuje po ČR, plán výstav níže.

Od svého vzniku se stal projekt MNŽ postupně celorepublikovou iniciativou na podporu dětí léčených pro zhoubné nádorové onemocnění a spolupracuje se všemi centry pro léčbu dětských malignit v ČR. 
Součástí projektu jsou sportovní a kulturní akce pro děti po onkologické léčbě, kulturní a relaxační programy pro jejich rodiny, zábavné akce pro hospitalizované pacienty.


Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: