Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Botel Racek

Praha 4, Podolské nábřeží, 147 00

zpět na výpis
 
Botel Racek

Oáza klidu na Vltavě.

Telefon:241 004 811
Kategorie: lifestyle|Bydlení

Botel RACEK byl postaven na konci 70 let minulého století v českých loděnicích Mělník, jako jeden ze tří pražských botelů. Je ukotven na pravém břehu Vltavy v blízkosti Vyšehradské skály, v klidné zelené oáze, kde žijí a hnízdí divoké kachny, rackové a labutě. Botel se nachází nedaleko centra Prahy, v místech, kde jedinečným způsobem zapadá do krásné přírodní scenérie Podolského nábřeží ve všech ročních obdobích. Je určen k celoročnímu hotelovému a restauračnímu provozu.V blízkosti naleznete plavecký stadion a sportovně zábavní areál „Žluté lázně“.

Botel je pevně ukotven ke břehu 8-mi lany a 3-mi vstupními můstky. Díky dobrému ukotvení botel neutrpěl při žádné z povodní, které Prahu ohrožovaly. Bezprostřední blízkost stanice tramvaje Vám umožní dopravit se během několika málo okamžiků k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším místům historické části Prahy, jako jsou Václavské náměstí, Staroměstské náměstí, Karlův most, či Královská cesta a to v časovém rozmezí 10 až 15 minut.

Podolské nábřeží
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: