Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Eco-mamma

Praha 1, Benediktská 7,

zpět na výpis
 
Eco-mamma

Příběhy oblečení, příběhy věcí, příběhy lidí

Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

"Máte rádi hezké oblečení? Nezajímalo Vás někdy kdo, kde a za jakých podmínek Vaše oblečení vyrobil? Nebo z čeho je vyrobené? Hezký kus oblečení v sobě mnohdy skrývá i něco nehezkého. Něco, o čem možná radši ani moc nechceme vědět. 
My máme hezké oblečení a hezké věcičky rádi, ale také nás zajímají příběhy, které se s tím pojí. Věci se dají dělat i jinak, než to obvykle bývá. Stojí to více úsilí, často i peněz, ale dává to smysl, dobrý pocit a naději do budoucna. 

Oblečení a další sortiment, který u nás najdete, je nejen hezký a kvalitní, ale je mnohem více. Je vybírán tak, aby Vám přinesl i dobrý pocit. Při výběru značek podrobně zkoumáme „etický profil“ výrobců, např. jejich ohleduplnost k životnímu prostředí a ohleduplnost k lidem (principy fair-trade), kteří se účastní výrobního procesu (od začátku do konce) (tedy např. žádná dětská práce atd)."

Benediktská 7
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: