Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Giyou

Praha, Jungmannovo náměstí 765/5, 11000

zpět na výpis
 
Giyou

Prodejna Giyou nabízí originální květiny ze stříbra a zlata, jež jsou inspirovány nejpůsobivější částí přírody.

Telefon:776181149
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Giyou květiny ze stříbra a zlata se narodily ve venkovské historické usedlosti v Čechách z inspirace květů její okouzlující zahrady. Vychází z jedné z nejpůsobivějších částí přírody. A jako živé květiny se osobně předávají, vytváří kytice a ukládají se do váz.

Objevte, proč se naše květiny staly symbolem unikátního darování, dekorace a ocenění nejvzácnějších momentů.

Naše poslání

Máme přání, aby lidé žili v kouzelné zahradě - světě radosti, krásy, jemnosti, síly a blízkosti. A chceme pomoct lidem takový jejich unikátní život vytvářet, obohatit ho a oslavovat. A věříme, že k tomu jsou naše květinové klenoty určeny.

Důvěřujete nám, že vám pomůžeme vyjádřit vaší náklonost a uznání, oslavit ty nejhodnotnější okamžiky vašeho života a ozdobit vaše domovy. A naši odpovědnost přijímáme.

Jsme fascinováni světem ruční práce, která je hned rozpoznatelná a nenapodobitelná. Pěstujeme květinové šperky jediné svého druhu. Precizní, ruční šperkařskou technikou ze stříbra  925/1000, zlata 585/1000 nebo zlata vyšší ryzosti.

Chceme stát v čele nové kategorie květinového šperkařského řemesla, kterou právě teď před vámi definujeme, prohlubovat ho a předávat dalším generacím.

Jungmannovo náměstí 765/5
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: