Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sumo Garden - concept store

Praha, Senovážné náměstí 1599/4, 11000

zpět na výpis
 
Sumo Garden - concept store

Kabinet nábytku, dekorací, květin a nevšední kosmetiky plný inspirace, vůně dálek i pocitu domova.

Kategorie: lifestyle|Relax, Nakupování, Bydlení

Sumo Garden Concept Store  – zahrada příběhů v srdci Prahy. Secesní dům kousek od Jindřišské věže, do nějž vstoupíte prosklenými dveřmi z tepajícího Senovážného náměstí, vás hned za prahem unese daleko od všedních dnů. Aspoň na chvíli. Kabinet nábytku, dekorací, květin a nevšední kosmetiky plný inspirace, vůně dálek i pocitu domova. Na dosah.

Sumo Garden vznikla spojením energií dvou osobitých projektů: českého start-upu s butikovou kosmetikou Little Big Lab a vyhledávaného květinového a dekoratérského studia Mario Wild Flowers. Společně stvořili concept store, v němž se nakupování stává zážitkem a místem inspirativního setkávání – umělců, designérů, milovníků krásných věcí, cestování a příběhů.

Mimo jiné zde najdete:

Little Big Lab

Butiková kosmetika vyrobená v Česku. Společně s týmem špičkových odborníků pečlivě vybíráme a kombinujeme lokální ingredience. Inspirujeme se tradiční výrobou, ale využíváme ty nejsoučasnější technologie. Výsledkem jsou certifikované přírodní produkty pro tělo a domácnost, které předčí vaše očekávání. Malé velké zázraky pro každý den.

Mario Wild Flowers

Originální kytice, elegantní i divoké, hravé a trendy, pro speciální příležitost nebo jen tak pro radost – to vše a mnohem víc najdete v našem květinovém studiu. Celý concept store prostupuje designérský rukopis Maria Wilda. Jeho dekorace a živé instalace vnášejí do Sumo Garden v každém ročním období čerstvou energii. Stejnou si odnesete domů.

Nábytek a dekorace

Sumo Garden jsme zařídili etnickým a designovým nábytkem a dekoracemi z celého světa. Řemeslo z marocké vesnice se v harmonii potkává s českým kubismem, exotika a rustikálnost se snoubí s moderní elegancí. Každý kousek má příběh a těší se na jeho pokračování třeba právě u vás. Přijďte se potěšit a zamilovat se.

Senovážné náměstí 1599/4
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: