Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

3 SOME CONCEPT

Praha 1, Bartolomějská 13, 11000

zpět na výpis
 
3 SOME CONCEPT

New vintage shop.

Telefon:739635535
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

3 SOME CONCEPT vznikl z naší potřeby spojit radost ze sebevyjádření formou originálního stylu oblékání s láskou k udržitelnosti a láskou samým k sobě.

Tyto 3 oblasti jsme pojmenovali :
 
TAKE SOME THING:

Máme radi originální, vintage, kvalitní, jednoduché či designové oblečení. Ale hlavně milujeme naší planetu a otázka ekologie v nás silně rezonuje. Snažíme se v mnoha ohledech jednat udržitelně. Proto jsme založili originální secondhand shop, abychom mohli recyklovat co největší množství oblečení a abychom podpořili diverzitu mezi námi. V několika kategoriích si každý najde to svoje. Od prémiových značek, přes vintage nebo pre-owned oblečení od svých oblíbených #Umělců. 

SHARE SOME LOVE:

Chtěli jsme vytvořit web, u kterého by nešlo jen o nakupování, ale kde by se člověk i něco dozvěděl. Ideálně něco o sobě. I když se o sebelásce poslední dobou hodně mluví, myslíme si, že je ještě spousta prostoru, který by se sebelásce a sebepřijetí mohl věnovat. I proto vznikl tento náš blog. Chtěli bychom, aby jste si Vy, kteří navštívíte tyto stránky rádi odskočili z našeho katalogu a začetli se do vtipné povídky, sarkastického fejetonu, přečetli si inspirativní článek, či podívali se na video rozhovor. Budeme mluvit a sdílet odkazy o tom co nás zajímá a co nás i rozveselí či povzbudí. A určitě to bude mít nadhled a bude to zábava.

 HELP SOME ONE 

Věděli jsme, že pokud se chceme 3 SOME conceptu věnovat dlouhodobě na 100%, musí mít tento projekt pro nás něco navíc, nějaký přesah. Rozhodli jsme se organizovat finanční sbírky na neziskovou činnost, pod naším programem 3 SOME HELPS, který je zaměřen na tému duševního zdraví u mladých lidí. 

Bartolomějská 13
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: