Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Chateau Trnová

Trnová, Trnová 1, 252 10

zpět na výpis
 
Chateau Trnová

Buďte bezstarostní a nechte se unášet zámeckou atmosférou plnou pohostinnosti, přirozenosti a rodinné pohody.

Telefon:+420 704 972 501
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace, vinárnylifestyle|

Rádi bychom se vám trochu představili. Jsme česko-dánská rodina se třemi dětmi. Bydlíme nedaleko Trnové a protože část naší rodiny bydlí i ve vedlejší vesnici, tak na Trnovou často jezdíme.

Chodíme se dívat na koně do přilehlé jízdárny, jezdíme na kolech po okolí, na podzim sbíráme u cesty šípky a u kostela kaštany, ze kterých děláme zvířátka. Když jsme zjistili, že je zámek na prodej, hned nás to zaujalo.

Od první chvíle, kdy jsme do zámku přišli na prohlídku, jsme si ho zamilovali. Kouzelná vstupní hala s klenutým stropem a krbem nám svou atmosférou učarovala. Zámek se tak stal naší srdcovou záležitostí.

Skutečně multifunkční prostor

Naším cílem je vybudovat v Chateau Trnová místo, kde se budou lidé setkávat a posilovat vzájemné vztahy, ať už s rodinou, přáteli nebo kolegy. Zaměřujeme se na vytváření životní rovnováhy, neboli „Life in Balance“, a to mnoha různými způsoby.

Jako moderní lidské bytosti se často potýkáme s rušným pracovním a rodinným životem a s pocitem, že nemáme dostatek času na své blízké nebo na sebe. V Chateau Trnová se snažíme pomáhat našim hostům najít tuto rovnováhu.

Chceme být místem, kde rušný život velkoměsta zůstane za zámeckou zdí. Při vstupu do areálu zámku vás v našem parku přivítá pocit klidu a věříme, že vám můžeme pomoci vnést do života více kvality.

Postaráme se o Vás

V Chateau Trnová pořádáme zásnuby a svatby, teambuildingy, wellness pobyty nebo rodinné oslavy.

Zároveň bychom vám chtěli postupně nabízet i víkendové balíčky s jógou či golfem, floristické workshopy, workshopy zdravého životního stylu (např. život bez cukru, netoxická domácnost) a mnoho dalšího. 

Trnová 1
Trnová, 252 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: