Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

LAVRS Market - Pragovka Art District

Praha 9-Vysočany, Kolbenova 923/34 A, 19000

zpět na výpis
 
LAVRS Market - Pragovka Art District

LAVRS Market je event podporující udržitelnost, slowfashion, české značky či nákup v secondhandech, Přednášky, workshopy, tattoo a mnoho dalšího.

Telefon:775594971
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

LAVRS Market je event podporující udržitelnost, cirkulární ekonomiku, slow fashion a české značky. Poprvé v historii se na jednom místě uskuteční pop up pražských výběrových secondhandů doplněných originálními českými značkami. S nákupem návštěvníkům zdarma poradí známé stylistky a během celého dne se mohou těšit na tematické workshopy a přednášky, skvělé jídlo a unikátní drinky. O hudební doprovod se postará Radka Pavlovčinová či DJ Roxtar a pokud někdo přemýšlí o tetování, tak i to si z LAVRS Marketu může odnést.

Kolbenova 923/34 A
Praha 9-Vysočany, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: