Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Majaland

Tuchoměřice, Ke Kopanině 421, 25267

zpět na výpis
Tip
 
Majaland

Na ploše 10 000 metrů čtverečních zabaví děti i jejich rodiče velké atrakce s motivy včelky Máji či vikingů.

Telefon:702 222 433
Kategorie: zábava|zábava - ostatnílifestyle|Nakupovánípro děti|Hry, Zábava

Vezměte děti na výlet do pohádkového světa včelky Máji, Vilíka a Vikinga Vika. V unikátním zábavním parku si užijete dvanáct tematických atrakcí pro malé i velké. Báječné občerstvení si vychutnáte v restauraci uvnitř obřího stromu a z obchůdku se spoustou hraček si domů odnesete oblíbené postavičky na památku. V Majalandu si budete připadat jako v pohádce!

Nechybí ani unikátní horská dráha, vodní a výškové atrakce, karusely či obří skluzavka. Majaland je součástí outletového a zábavního centra POP Airport, které najdete v blízkosti pražského ruzyňského letiště.

Vstupní branou do Majalandu je obchod Majaland Shop umístěný uvnitř centra POP Airport v blízkosti vstupu C. Z obchodu Majaland Shop se následně dostanete propojovacím tunelem do zábavního parku Majaland s atrakcemi.

Vstup do celého Majalandu je na jedno vstupné a následně je možno užívat všechny atrakce, které jsou přístupné dle výšky návštěvníků. Součástí Majalandu je i restaurace zohledňující v menu věk návštěvníků.

Ke Kopanině 421
Tuchoměřice, 25267
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: