Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Manifesto Anděl

Praha 5 - Smíchov, Ostrovského 34, 150 00

zpět na výpis
Tip
Manifesto Anděl

Stylové místo k setkávání, které žije gastronomií a kulturou. V samém srdci Prahy.

Kategorie: kultura|zábava|gastro|bary a pivnice, kavárny, občerstvení, restauracelifestyle|pro děti|

Manifesto Market proměňuje zapomenuté a nedostatečně využité městské lokality v atraktivní a živá místa s vytříbeným designem, kde se můžete setkávat a trávit společně čas u dobrého jídla a kulturních zážitků. Food hub nebo food hall Manifesto zároveň vytváří nový model pro restauratéry, kteří zde s vášní a umem provozují kuchyně z mnoha koutů světa a mohou zákaznický zážitek rozšířit do online prostředí jako virtuální restaurace.

Manifesto vždy vzniká ve snaze zvýšit kvalitu života ve své čtvrti a návštěvníci sem míří zblízka i zdaleka za autentickým jídlem, výjimečnou atmosférou a téměř neomezenou možností vybrat si z mnoha kuchyní i barů. Během jediné návštěvy lze ochutnat autentické kuchyně Středozemí, Asie i Ameriky i pýchu místních pivovarů či vína a drinky z pečlivě připravených domácích ingrediencí.

Manifesto založil Martin Barry, podnikatel a krajinářský architekt, jako svůj první podnikatelský projekt, který si v roce 2022 razí cestu do nových míst a měst po Evropě, z nich je první v řadě Potsdamer Platz v Berlíně. Tím příštím se může stát parkoviště, historická tržnice nebo oživení brownfieldu. Na každém takovém totiž leží skrytá hodnota pro obyvatele a příležitost pro malé podnikatele a restauratéry.

Manifesto funguje jako cashless zóna, protože je to pohodlné, hygienické a bezpečné pro obsluhu.

Vítejte a objevujte!

Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: