Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ababu místo

Praha 7, Šmeralova 6, 17000

zpět na výpis
 
Ababu místo

V prodejně najdete české hračky & látky s předtištěným střihem.

Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Vyrobit něco svému dítěti nebo vnoučeti jako originální dárek nebylo nikdy jednodušší.

Stačí vystřihnout a sešít.

Kdo stojí za značkou?

"Jsem Jitka, po 4 letech jsem opustila své místo kreativní hlavy v digitální agentuře. Zkouším nyní uplatnit všechny své dovednosti právě v šití a tvorbě látek. Šicí stroj jsem dostala k Vánocům (2016) od přítele a od té doby jsem ho nedala z ruky. Našla jsem svou skrytou vášeň a mám radost, že mohu předávat radost pomocí svých látek dál. Na konci roku 2016 jsem začínala pocitovat určitý syndrom vyhoření. Zamilovala jsem se do šití a řekla si, že chci zkusit ještě nějaké dobrodružství.

Vždy, když dostanu nějaký nový nápad, začnu kreslit. Nakreslím si nápady, kouknu co se líbí maminkám. Zkusím si ušít nějaké střihy. Všechny zkušenosti z šití vzorků/střihů a nakreslených nápadů přenesu do počítače. Všechny ilustrace přenáším do vektorové grafiky. Pak odešlu data na tisk a čekám na vzorky. Vzorky pak všechny pečlivě zkouším šít. Co nefunguje nebo se mi špatně šije odstraním nebo doupravím. Každou věc při tvorbě dokumentuji a vytvářím podrobný fotonávod na každou část panelu. Jelikož jsem sama začátečník, jsou všechny moje střihy hlavně pro začátečníky.

Motiv je moje vlastní digitální grafika. Tiskne se u nás v České republice na českou bavlnu. Takže koupí vlastně podporujete hned několik českých rukou! Všechny mnou prodávané látky vlastní atest pro děti do 3 let."

Šmeralova 6
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: