Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Opravárna - ul. Dvouletky

Praha 10, Dvouletky 43/30, 10000

zpět na výpis
 
Opravárna - ul. Dvouletky

Sběrné místo pro opravy drobných elektronických spotřebičů, PC a mobilů a to v Praze - Strašnicích.

Kategorie: lifestyle|Nakupování

Místo poznáte podle cedule s logem Opravárny - ta doposud fungovala pouze pouze jako web. Nyní je zde i kamenná pobočka. Stačí přijít a  zazvonit. Na místě bude i náš opravář, který se pokusí jednodušší opravy udělat na počkání. Ostatní opravíme později a budete si je zde moct zase další pátek od 14-18 hodin vyzvednout. Pokud bude systém fungovat, otevírací hodiny se rozšíří. Výrobky vložte do tašky či krabice a připište na lísteček své jméno, příjmení, telefon, mail a stručný popis závady. Vzhledem k nákladům spojeným s provozem sběrného místa je minimální cena za opravu 300 Kč. Za diagnostiku účtujeme 150 Kč. Diagnostikou se rozumí rozebrání přístroje a určení příčiny závady. Samozřejmě můžete i nadále využívat náš web www.opravarna.cz k nalezení opraváře z okolí.

Adresa: Dvouletky 43/30, Praha — Strašnice. Nejbližší tramvajová zastávka Zborov — Strašnické divadlo. Parkování před objektem většinou bez problémů a zdarma.

Otvírací doba: Každý pátek 14-18 hodin, zvoňte na zvonek s nápisem Opravárna,

Sortiment oprav: drobné elektro jako jsou mixéry, rádia, sluchátka, mobily, notebooky, tablety. Nenoste, prosíme, televize, mikrovlnné trouby, lednice apod., na to zde nemáme místo. Tyto výrobky zadávejte přes náš web. Děkujeme.

Dvouletky 43/30
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: