Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Půjčovna lodiček a šlapadel Slovanka

Praha, Slovanský ostrov 250/1, 110 00

zpět na výpis
 
Půjčovna lodiček a šlapadel Slovanka

Půjčovnu lodiček Slovanka naleznete v historickém centru Prahy na Slovanském ostrově.

Telefon:777 870 511
Kategorie: zábava|zábava - ostatnílifestyle|Relax

Tato půjčovna s dlouholetou tradicí nabízí svým zákazníkům možnosti zapůjčení nejrůznějších druhů lodiček a šlapadel, občerstvení a příjemné posezení nad hladinou Vltavy. V naší nabídce plavidel naleznete tradiční pramičky s vesly, pohodlná šlapadla nejrůznějších velikostí a tvarů a také naší šlapací labuť. Pro ty, kteří dávají přednost pohodlnější a méně namáhavé plavbě, nabízíme lodičky s motorem a malé motorové čluny. Naše plavidla jsou vhodná pro zamilované páry, rodiny s dětmi, party přátel a také obchodní schůzky. Nabízíme plavidla pro 1-6 osob, můžete si je půjčit na hodinu a více. Dětem a neplavcům půjčujeme plovací vesty, na cestu si můžete zakoupit občerstvení. Naším bonbónkem jsou noční plavby – lodičky a šlapadla s petrolejovou lucerničkou.

Slovanský ostrov 250/1
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: