Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hotel Sovereign

Praha 1, Politických vězňů 16, 110 00

zpět na výpis
 
Hotel Sovereign

Stylový 4 hvězdičkový hotel, který se nachází přímo v srdci Prahy.

Telefon:221 111 000
Kategorie: lifestyle|Relax, Bydlení

"Sovereign" ve svém slova smyslu, Sovereign hotel se svojí polohou na rohu ulice postavený v různorodém stylu v roce 1898 je stylovým 4 hvězdičkovým hotelem, který se nachází přímo v srdci Prahy. Hotel se nachází na křižovatce ulic Politických vězňů a Opletalova v historickém centru Prahy. Václavské náměstí a Státní opera se nachází pouze pár kroků od hotelu Sovereign.

Hotel Sovereign byl kompletně rekonstruován v letech 2005 - 2007 a patří tak k nejelegantnějším hotelům v Praze. Propracovanost a elegance jsou charakteristickými znaky interiéru hotelu Sovereign.

Hotel Sovereign nabízí ve svém okolí luxusní obchody, zejména v ulici na Příkopě. Historické památky Prahy jsou vzdáleny maximálně 3-5 minut chůze.

Politických vězňů 16
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: