Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Tomas Balej

Rokycany, Barákova 659, 33701

zpět na výpis
 
Tomas Balej

Ve dnech 27.-29.10. se uskuteční v Praze jubilejní mezinárodní festival Miluj svůj život.

Kategorie: lifestyle|Nakupování, Beauty

Velká prodejní výstava nabízí nepřeberné množství zboží, produktů a podnětů, které tématicky souvisí nejen se zdravým životním stylem a ezoterikou. Můžete si koupit dárky, pořídit hezké a prospěšné věci, nebo se seznámit s novými dovednostmi a technikami, jež otevírají vaše skryté schopnosti a pomáhají ke zkvalitnění života. Součástí výstavy jsou i individuální poradny, kde vám odborníci, léčitelé a poradci zodpoví otázky, na které hledáte odpověď. V části areálu vyhrazené programům se konají přednášky, semináře a praktické programy jako Přechod přes střepy. Bude zde vystupovat více než 100 účinkujících. Nenechte si ujít osobnosti jako jsou Gabriela Filippi, Karel Funk, MUDr. Vladimíra Strnadelová a Jan Zerzán či PhDr. Miluše Kubíčková. Filipínské léčitelství přiblíží a zprostředkuje známá filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito. Zkušenosti posluchačům předá astroložka Martina Blažena Boháčová.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: