Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kaš-mi-daš

Praha 2, Pod Nuselskými schody 1721/3, 12000

zpět na výpis
 
Kaš-mi-daš

Obchod s papírenským zbožím jedinečného designu a kvality.

Telefon:775 013 910
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Naší základnou je Praha. Specializujeme se na ilustrované notýsky, diáře, dekorativní papíry, zápisníky, psací potřeby a další papírenské nutnosti. Inspiraci hledáme u zahraničních značek a tvůrců. Objevujeme pro vás designéry a výrobce papírenského zboží v USA, Koreji, Belgii nebo Kuala Lumpur.

Náš sortiment dokáže uspokojit milovníky Malého prince, ale i stylové nadšence mramorovaných diářů Dear Maison nebo zapřisáhlé minimalisty, kterým sedne značka Brepols. Kromě designu a kvalitního zpracování oceňujeme také příběh každé značky – stoletou tradici, rodinné podnikání či snahu podělit se s ostatními o praktický produkt v krásném obalu.   

Pod Nuselskými schody 1721/3
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: