Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Senses

Praha 5, V lesíčku 7, 15000

zpět na výpis
 
The Senses

THE SENSES je multifunkční prostor pro vzdělání a rozvoj žen, kosmetických a relaxačních služeb, změnu image...

Kategorie: lifestyle|

Hledáte místo, které bude "OÁZOU" moderní ženy?

Nedílnou součástí je také nabídka služeb stylistky, možnost návštěvy Beauty Spa, kde je možné využít kosmetické ošetření Dermalogica, masáž, manikúru, pedikúru či líčení.

THE SENSES je komplexním průvodcem moderních žen se zájmem o rodinu, zdravý způsob života a touhou být sama sebou a přitom se orientovat v módních trendech pro každou příležitost. Pomáhá ženám při změně image, získat patřičné sebevědomí a lásku k sobě samé.

THE SENSES je živé místo k setkávání, pronájmu sálu s krbem pro Vaše prezentace, vytváření speciálních instalací a workshopů na téma móda, zdraví, strava, design, floristika, fotografie, interier decor a jiné. Vaše nápady či návrhy na spolupráci rádi přivítáme.

Nedílnou součástí je mini coffe bar, nabídka služeb stylistky, výživové poradkyně nebo možnost návštěvy BEAUTY SPA, zatímco Vaše děti pod vedením našich lektorů vyrábějí sezonní aranžmá.

Hýčkejte sami sebe, své blízké nebo zaměstnance nejpopulárnějšími worskhopy a službami BEAUTY SPA.
Jsme tu pro Vás.

V lesíčku 7
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: