Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Magnolia Centrum

Praha 2, Ječná 15, 12000

zpět na výpis
 
Magnolia Centrum

Prociťte své tělo, pohlaďte svou duši!

Telefon:775 080 147
Kategorie: lifestyle|Beauty

Specializujeme se zejména na vědomou práci s tělem, skrze kterou je možné ovlivnit jak fyzický, tak psychický stav člověka. K našim klientům přistupujeme individuálně a komplexně, každého vnímáme v jeho jedinečnosti a celistvosti, a zvláštní pozornost věnujeme psychosomatickým faktorům. Naším cílem je klientům poskytnout především uvolnění, zklidnění toku myšlenek a načerpání nové energie do každodenního života, a to prostřednictvím terapií, které probíhají v útulném prostředí našeho centra. V Magnolia Centru nabízíme široké spektrum služeb v oblasti vědomé práce s tělem, psychosomatiky, výživy, intimity, sexuality a osobního rozvoje. Navštivte Magnolia Centrum na Praze 2 a dopřejte svému tělu i mysli to, co si skutečně zaslouží.

Ječná 15
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: