Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Praha Žije Hudbou

Praha, Praha,

zpět na výpis
   
Praha Žije Hudbou

Praha Žije Hudbou je festival pouličního umění.

Kategorie: kultura|hudba


Praha Žije Hudbou je hudební akce realizovaná formou buskingových koncertů, která proběhne napříč celou Prahou. Projekt je založen na prolnutí profesionálních, poloprofesionálních a amatérských hudebníků.

Cílem je osvěžit Prahu živou kulturou, upozornit na důležitost živé kultury v ulicích (zejména hudební, ale chceme zapojit i divadlo a vizuální instalace v prostoru), stejně jako podpořit desítky mladých muzikantů.

Kromě oslovení profesionálů i poloprofesionálů (primárně mladé, ale už známé projekty), umožníme do projektu přihlášení úplným amatérům, kteří se budou moci do programu přihlásit.

Akce by měla oslovit okolo obyvatele Prahy i její návštěvníky. Chceme se v oblasti živého umění v ulicích přiblížit městům jako je Paříž, Řím či Berlín. Praha Žije Hudbou chce ukázat busking v dobrém světle. Protože umění do ulic patří!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: