Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

RedRoom Music Bar

Praha 2, Myslíkova 28, 12000

zpět na výpis
RedRoom Music Bar

Malý rockový bar pořádající většinu večerů v týdnu kvalitní akustické koncerty. Útulné prostředí, tradiční nedělní Open mic. Vstup zdarma.

Telefon:602429989
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Malý útulný music bar zavrtaný v ulici Myslíkova mezi Karlovým náměstím a Národní třídou. Snadno ho můžete minout, ale červená světla velkých výloh Vás nenechají na pochybách, že jste došli k cíli. V příjemné rock’n’rollové atmosféře tlumených světel a tmavě červených zdí narazíte na cestovatele ze všech koutů světa, kteří přijeli prozkoumávat evropské půvaby, na zahraniční studenty, na “skoro-místní” – cizince žíjící v Praze již mnoho let, společně s Čechy, kteří si oblíbili toto kosmopolitní místo v centru Prahy. Na malém pódiu v rohu místnosti si čtyřikrát týdně můžete užít koncert, v neděli pak tradiční Open mic. Přátelský personál i ceny a skvělá hudba zaručují, že se v RedRoomu budete vždy cítit jako doma, ať už jste odkudkoliv.

Myslíkova 28
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: