Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Masters of Rock Café

Zlín, Tyršovo nábřeží 5497, 76001

zpět na výpis
 
Masters of Rock Café

Rockový klub

Telefon:577 001 122
Kategorie: kultura|koncerty

Historie zlínského kulturního domu Masters of Rock Cafe se začala psát 30.11 2005, kdy byl klub slavnostně otevřen. Jako první u nás tehdy koncertovali němečtí DIE HAPPY v čele s českou zpěvačkou Martou Jandovou.

Od té doby se u nás vystřídala řada českých i zahraničních hvězd rockového a metalového nebe, ale to zdaleka není vše. Objevuje se i punk, ska, několikrát do roka se odehrávají divadelní představení a dámy se v klubu nejednou pobavily u pánského striptýzu…

Jako víceúčelový kulturní sál ve Zlíně však nabízíme pronájem našich prostor i pro jiné akce, takže jste u nás během let mohli zajít na countrybál, shlédnout výstavu zvířat, zahrát si stolní fotbálek nebo zafandit kickboxerům.

Ve zlínském Masters of Rock Cafe se zkrátka nikdy nebudete nudit!

Tyršovo nábřeží 5497
Zlín, 76001
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: